Darbs mājās vakances




darbs mājās
Ja ir nepieciešams papildus darbs vai darbs uz pusslodzi, tad ir iespēja strādāt mājās. Darbs mājās arī noder tiem cilvēkiem, kuriem ir kāds iemesls, kādēļ būtu nepieciešams strādāt no mājām. Peļņas iespējas mūsdienās ir pietiekoši lieliskas, lai daudzi būtu ieinteresēti. Interneta bizness attīstās un darba vakances un piedāvājumi kļūst aizvien vairāk. Tas, protams, ir patīkami.




Kādas ir vakances darbam mājās ar datoru?

  • Reklāmu mārketings
  • Affiliate mārketings
  • E-pasta mārketings
  • Video veidošana
  • Tekstuāla satura veidošana
  • Fotogrāfiju pārdošana
  • Elektronisko grāmatu rakstīšana un tirdzniecība
  • Izgatavoto preču tirgošana
  • Programmēšana
  • Grafiskais dizains
Darbs mājās ir interesants!

Šīs ir tikai dažas no iespējām kā pelnīt naudu internetā. Sīkāk pastāstīšu par dažām no tām. Kā pelnīt naudu ar video veidošanu internetā? Piemēram, izvietojot savus personīgos video materiālus youtube mājas lapā, ar to ir iespējams nopelnīt naudu. Darbs nav vienkāršs, taču tiem, kuriem patīk filmēt un veidot video materiālus, šis darbs ir ļoti piemērots. Kā notiek naudas pelnīšana? Ievietojot video youtube lapā, tam var ieslēgt, lai video laikā tiktu rādītas reklāmas. Par šīm reklāmām google adsense Jums maksā naudu, ja kāds no lietotājiem uz tās nospiež. Papildus tiek maksāts vēl par katriem 1000 skatījumiem. Protams, ar youtube var noslēgt partnera attiecības, tādā veidā ir iespējams pelnīt vēl labāk. Taču ir jāizpilda youtube kritēriji, lai kļūtu par partneri. par to variet palasīt youtube mājas lapā.

affiliate mārketings
Affiliate mārketings iedalās vairākos veidos. Galvenais tā darbības princips ir pārdot preces vai pakalpojumus reklamējot. Reklamēšanas metodes var būt dažādas, Jūsu personīgā mājas lapa, e-pasts jeb kāda cita metode. Ja izdodas piesaistīt klientu, tad attiecīgi kompānija, kuras preci reklamējiet, Jums tiek samaksāta komisijas maksa. Komisijas maksas apmērs ir dažāds, to nosaka pati kompānija. Bet tie var būt arī 70 procenti no preces vai pakalpojumu vērtības.

Vēl darbs mājās var būt saistīts ar fotogrāfiju pārdošanu. Ja Jūs esat mākslinieks un patīk fotogrāfēt, tad noteikti cilvēki vēlēsies iegadāties Jūsu fotogrāfijas. Ir vairākas mājas lapas, kuras nodarbojās ar fotogrāfiju tirdzniecību. Par katru pārdoto fotogrāfiju Jūs saņemiet komisijas maksu. Naudu variet saņemt uz bankas kontu, kad ir savākta konkrēta summa, kuru nosaka mājas lapas īpašnieki.

fotogrāfiju pārdošana
Programmēšanas un grafiskā dizainera darbs arī var būt no mājām. Mūsdienās tiek piedāvāti daudz viena gabala darbi. respektīvi kāda no firmām ir dabūjusi projektu, ar kuru pašiem nav laika krāmēties un tiek meklēti cilvēki no ārpuses, kuri var iesaistīties šī projekta izstrādē. Šī metode kļūst aizvien populārāka arī Latvijā, ārzemēs tas nav nekas  jauns.



programmēšana un dizains